طرز تهیه دلبرو (شیرینی لاری)
مواد لازم:
ارد: 1 کیلو
روغن: 400 لرم
اب: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
هل : مقدار کمی
پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ارد را با روغن مخلوط کرده و اب ولرم را کم کم به ان اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود.
خمیر بدست امده را با وردنه بر روی سینی پهن کرده و با لیوان قالب می زنیم.
نصف دایره شیرینی را با پودر نارگیل نرم و و همچنین با کمی پودر قند مخلوط کرده ایم پر می کنیم و نصف دیگر را روی ان برمی گردانیم .
کمی ارد را با اب مخلوط کرده سپس اطراف خمیر دایره می ریزیم و دو طرف را به هم می چسبانیم و با چنگال روی ان را فشار می دهیم تا دو طرف بهم بچسبد،
شیرینی ها را در روغن فراوان سرخ می کنیم بحدی که طلایی رنگ شود و پف کند سپس انها را از روغن خارج کرده و در صافی می ریزیم تااب روغن برود.
پس از اماده شدن انها را در پودر قند می غلطانیم و در ظرف می چینیم.
این شیرینی مخصوص ایام نوروز است و در شهر لار طبخ می شود.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگ لار ,
,
:: برچسبها:
,
لارستان کهن ,
فرهنگ لار ,
شیرینی های لاری ,
طرز تهیه دلبرو (شیرینی لاری) ,
,